ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2020 ΜΕΧΡΙ 31-12-2020

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το 2020 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού τώρα θα βάλετε τα θεμέλια του νέου κύκλου ανάπτυξής σας. Για να είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη και μόνο έτσι θα είστε απόλυτα ικανοί, ν’ ανοίξετε τους καινούριους, που θα χρειαστούν για τη συνέχεια του ταξιδιού της εξέλιξής σας.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 που θα επιστρέψει στον Αιγόκερω και όσο θα είναι στον Υδροχόο θα φέρει μεγαλύτερες ευθύνες εάν ασχολείστε με συλλογικούς σκοπούς ενώ θα δοκιμαστούν και κάποιες φιλίες σας εάν έχουν αντοχή στο χρόνο.
Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι 19 Δεκέμβρη σας υπόσχεται επαγγελματική άνοδο για αυτή τη χρονιά! Προτιμήστε γνωστά και δοκιμασμένα προγράμματα για φέτος.
Φαίνεται πως η Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα το πρώτο δίμηνο επηρεάζει αρνητικά την επαγγελματική εικόνα Κριών που γεννήθηκαν μεταξύ 9/4-17/4 και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να διατηρήσουν τη θέση τους από αντιξοότητες και σκάνδαλα.
Τα οικονομικά σας δεν διαγράφονται σταθερά όλη την χρονιά και θα είναι μάλλον δύσκολο να ¨πλουτίσετε πολύ¨ φέτος.
Μέχρι τον Μάιο ευνοούνται όσοι γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο και οι υπόλοιποι το φθινόπωρο.
Να είστε πάντως έτοιμοι για το στοιχείο του ξαφνικού, ιδιαίτερα αν τα οικονομικά σας εξαρτώνται πολύ από αυτό που ονομάζουμε πολιτικές εξελίξεις ή γεγονότα εθνικής τάξης ή διεθνούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν κατά περιόδους την καθημερινότητά σας, δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας και την καρδιά σας.
Μέσα από τις σχέσεις σας θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες το φετινό Καλοκαίρι.
Για τους αδέσμευτους, το τελευταίο δίμηνο θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990