ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2020 ΜΕΧΡΙ 31-12-2020

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθούν σημαντικά. Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη.
Προβληματισμοί, απαισιοδοξία και μία αρνητικά στάση φαίνεται να καταλαμβάνει το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στο Ζώδιό σας οι γεννημένοι μεταξύ 9-17/1 κάτι που ενδεχομένως να έχει αντίκτυπο και σε επαγγελματικά, οικογενειακές αλλά και προσωπικές σχέσεις εάν δεν ελεγχθεί.
Στην διάρκεια της χρονιάς θα ευνοηθούν εκείνοι από σας που κατορθώνουν να προσαρμόζονται στις εξελίξεις δείχνοντας ευελιξία και απουσία δογματισμού.
Στα οικονομικά ζητήματα, είναι καιρός να δοκιμάσετε τους νέους δρόμους που ευαγγελίζεται η σύγχρονη τεχνολογία. Οι ίδιες οι καταστάσεις εξ άλλου θα απαιτήσουν τέτοιες στρατηγικές προς το τέλος του καλοκαιριού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν.
Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Στις 22/3 ο Κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 πριν επιστρέψει ξανά στο Ζώδιό σας και θα σας κάνει περισσότερο προσεχτικούς στα οικονομικά σας “φρενάροντας” τις άσκοπες δαπάνες.
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το τελευταίο τρίμηνο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διέλευση του Δία από το ζώδιό σας μέχρι τις 19/12ου , θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και πρόσχαρους, κάτι που θα αποδειχθεί θετικό στις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μπορέσετε να περιοριστείτε με ένα άτομο, κάποιες στιγμές, αναζητώντας περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990