ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2020 ΜΕΧΡΙ 31-12-2020

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η αυξημένη ενέργειά σας θα σας οδηγεί στη λήψη νέων δραστηριοτήτων ή να εργασθείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν ή να σας επιφέρουν εξάντληση.
Σε γενικές γραμμές, θα είναι ευχάριστη χρονική περίοδος.
Προβλήματα του παρελθόντος που χρειάζονται σύνεση φαίνεται να επανεμφανίζονται το πρώτο δίμηνο με τη Συζυγία Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε κάποιους Υδροχόους που γεννήθηκαν μεταξύ 8-15/2.
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στο Ζώδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 κάνοντάς σας περισσότερο υπεύθυνους και θα απαιτείτε πρόγραμμα και τάξη ενώ θα συνειδητοποιήσετε πως μεγαλώνετε.
Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι 19/12 ο Δίας από τον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις στην εργασία σας που θα σας φέρουν δυσφορία αλλά η επίδρασή του θα σας βοηθήσει ν’ ανακαλύψετε και ν’ αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.
Συμβιβάστε την αγωνιστικότητά σας με την πλήξη σας και την άρνησή σας για την καθημερινότητα με θετικό τρόπο ώστε να αποφύγετε να θίξετε την μελλοντική σας ανάπτυξη. Είναι πιθανόν να κάνετε πολλά μικρά ταξίδια κάποια από τα οποία θα έχουν σχέση με την εργασία σας.
Τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να γίνετε και στόχος υπονομευτικών ενεργειών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας.
Οι παντρεμένοι, αλλά και αυτοί που έχετε κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, που θα εμπλουτίσουν τη σχέση σας και θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.
Φυλαχτείτε από νευρικότητα, άσκοπες διαμάχες και δογματισμούς το Σεπτέμβρη. Το θρυλικό ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990