ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2020 ΜΕΧΡΙ 31-12-2020

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Μην αισθάνεστε προδομένοι και απογοητευμένοι γιατί κάποιες καταστάσεις, δεν εξελίχτηκαν στο ύψος των επιδιώξεών σας. Κάντε έναν απολογισμό και την αυτοκριτική σας, πριν αποφασίσετε, με ποιον τρόπο, θα κλείσετε τα κεφάλαια που ανοίξατε κατά το παρελθόν.
Η Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα το πρώτο δίμηνο επηρεάζει αρνητικά θέματα με το εξωτερικό όπως και σπουδές στους Ταύρους που γεννήθηκαν από 9/5-17/5.
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια του έτους καθώς μέχρι 19/12 ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.
Οι περισσότεροι θα αποτελέσετε έκπληξη για όσους σας γνωρίζουν, γιατί ακόμα και οι πιο συντηρητικοί και συνεσταλμένοι, θα έχετε την τάση να ξεπερνάτε τα όρια του μέτρου. Προκειμένου να ικανοποιήσετε το κέφι της στιγμής, θα αδιαφορείτε για τις εντυπώσεις που προκαλείτε και θα δίνετε προτεραιότητα στις διαθέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, θα επεκταθείτε σε ασυνήθιστους και περίεργους στόχους. Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει ευθύνες επαγγελματικές και κοινωνικές στους περισσότερους Ταύρους.
Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα ανταμειφθείτε. Αν η δουλειά που κάνετε έχει σχέση με τα ταξίδια, τον τουρισμό, τη διπλωματία, τις επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, τη διδασκαλία, θα είναι ένας χρόνος παραγωγικός και επιτυχημένος.
Είναι δυνατόν να ταξιδέψετε ή να επισκεφθείτε ξένες χώρες, αυτό το χρόνο, αν και άλλοι αστρολογικοί δείκτες το υποδεικνύουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά, η άλλοτε σταθερή σας φύση, δεν μοιάζει να συμβαδίζει με τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Αναζητάτε το πρωτότυπο, το γνήσιο, το περιπετειώδες και είστε ανοιχτοί σε πειραματισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990