ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2020 ΜΕΧΡΙ 31-12-2020

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Στη διάρκεια αυτού του έτους θα εστιάσετε όλες τις φιλοδοξίες και επιθυμίες σας στην απόκτηση υλικών αγαθών. Εξαιτίας της σοβαρής και υπεύθυνης στάσης σας ίσως εξασφαλίσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.
Η προσωπικότητά σας θα είναι περισσότερο συντηρητική, σταθερή και υπομονετική. Αν από τη φύση σας, είστε ονειροπόλο άτομο τότε θα δυσκολευθείτε να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις νέες καταστάσεις. Αν έχετε αναλυτικό χαρακτήρα, τότε η πνευματική σας δύναμη θα αποδειχθεί κερδοφόρα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με αισιοδοξία, τότε θα διευκολύνετε τη διαδρομή σας προς τη λύση των προβλημάτων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση.
Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει.
Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο 22/3 με 2/7 απαιτεί να είστε εγκρατείς στη διαχείριση κεφαλαίων και συνεπείς εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θα αυξηθούν οι κοινωνικές σας επαφές και οι φιλίες και θα γνωρίσετε πρόσωπα που θα τραβήξουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19/12ου βελτιώνει τις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές και νομιμοποιεί σχέσεις και συνεργασίες.
Προβλήματα στις σχέσεις τους που οδηγούν πιθανό και στη λύση της φαίνεται να έχουν το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι 11-19/7.
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους, κατά τη διάρκεια του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου του Οκτώβρη και τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, μια και θα σας κυβερνά το πάθος, έστω και συγκρατημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990