ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2020 ΜΕΧΡΙ 31-12-2020

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θα είναι ένας χρόνος εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείτε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και την βαθύτερη πλευρά του εαυτού σας, πράγμα που θα σας δημιουργεί ένταση έως ότου βρείτε κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή και κάποιας μορφής αυταρχικότητα θα σας καταλαμβάνει με αποτέλεσμα να αντιδράτε στις περισσότερες καταστάσεις με επιθετικότητα.
Καλούνται να είναι προσεχτικοί το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι 12-20/10 σχετικά με τις οικογενειακές τους σχέσεις όπως και με ακίνητη περιουσία.
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19/12 αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ταυτόχρονα θα ευνοηθούν για ένα ολόκληρο χρόνο οι επενδύσεις σε ακίνητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση.
Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το αντίθετο φύλο και τα παιδιά θα τραβήξουν πολύ την προσοχή σας. Αν έχετε παιδί θα αφοσιωθείτε έντονα σε αυτό και θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν δεν έχετε παιδιά θα αρχίσετε να σκέπτεστε την πιθανότητα να αποκτήσετε, περισσότερο σοβαρά.
Περνώντας 22/3 ο Κρόνος στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7/2020, αναζητάτε ο ερωτικός σας σύντροφος να έχει υπεύθυνη στάση απέναντί σας, ενώ κάποιοι Ζυγοί θα γοητευτούν από πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990